This website uses cookies to improve your experience. Accept Refuse Privacy Policy

Ne slijedimo kulturne i tržišne konvencije, već ih mijenjamo. Predviđamo buduće trendove kako bi doprinijeli rastu brenda, a zatim određujemo Disruption® platformu koja će poduprijeti taj rast i dovesti brend na željenu visinu.

Watch

Naše metode su lude!

Razvili smo i usavršili metodologije pomoću kojih brendovima pomažemo zadržati top-of-mind poziciju unutar kultura u kojima djeluju.

Disruption Live

U korak s kulturom

Disruption Live naš je sustav identifikacije tzv. okidača (triggera) u kulturi koji su značajni za brandove naših klijenata. Okidače pratimo u realnom vremenu i brzo određujemo daljnje djelovanje kako bismo povećali responzivnost i relevantnost brenda. Pravovremena akcija ponekad je obični tweet ili PR trik, početak kampanje ili razvoja novog proizvoda.

Kulturno relevantni

Natječemo se s kulturom. A kultura nikada ne miruje. Zato smo stvorili Backs\ash, našu kulturnu uredničku jedinicu. Uočene promjene i prilike iz cijeloga svijeta svakodnevno se dostavljaju do 11.300 naših zaposlenika što nam omogućuje injektiranje kulturnih inputa u svaki kreativni output.

Trendspotting na steroidima

Fempowerment. Doba empatije. Uspon strojeva. To su samo neke od 50+ kulturnih promjena koje smo identificirali kako bismo pomogli brendovima da nađu svoje mjesto u kulturi.